Een goede professional in de logistiek nodig?

Ontdek de diensten en expertise van ReQruit

In de vastgoedsector draait alles om het vinden van de perfecte match tussen koper en woning, verhuurder en huurder. Daarom nemen wij van REQRUIT graag de werving en selectie van uw vastgoedprofessionals uit handen. Geïnspireerd door de ervaring en het inzicht van onze founding partner, die aandeelhouder is in een gerenommeerde makelaardij, kunnen we de specifieke behoeften en nuances van de vastgoedsector aanvoelen.

Deze directe betrokkenheid bij de makelaardijsector zorgt ervoor dat we een uniek perspectief hebben, wat verder gaat dan louter theoretische kennis. Of u nu op zoek bent naar makelaars, vastgoedbeheerders of investeringsadviseurs, wij zorgen voor een perfecte match tussen uw organisatie en onze kandidaten. Neem contact op en ontdek hoe wij uw vastgoedteam naar een hoger niveau kunnen tillen.

Als recruitmentbureau gespecialiseerd in de vastgoedsector, bieden wij een breed scala aan diensten aan. We maken gebruik van onze branche-specifieke kennis om niet alleen kandidaten te vinden die op papier geschikt zijn, maar die ook echt zullen floreren in de vastgoedwereld.

Onze werkwijze

Werving & Selectie

Wij bieden een uitgebreide werving en selectie dienst om de beste kandidaten voor uw organisatie te vinden. Onze ervaren recruiters zijn gespecialiseerd in de logistieksector en werken nauw samen met u om de juiste persoon voor uw specifieke functie te vinden.

Executive search

Voor senior posities bieden wij een executive search dienst waarbij we ons richten op het vinden van de juiste kandidaten met specifieke vaardigheden en ervaringen. Wij werken samen met u om uw organisatie te begrijpen en stellen een profiel op van de ideale kandidaat voor de functie.

Tijdelijk personeel

Wij begrijpen dat de logistieksector vaak behoefte heeft aan tijdelijk personeel. Wij bieden een pool van gekwalificeerde en ervaren kandidaten die beschikbaar zijn voor tijdelijke opdrachten of interimposities.

Assessments

Om ervoor te zorgen dat u de juiste kandidaat kiest, bieden wij assessments die kunnen helpen om de vaardigheden en persoonlijkheidskenmerken van een kandidaat te beoordelen. Deze assessments kunnen u helpen om een betere beslissing te nemen bij het kiezen van de juiste kandidaat.