Een echte salestopper nodig?

Ontdek de diensten en expertise van ReQruit

Heeft jullie onderneming meer salestoppers nodig? Dan ben je bij ReQruit aan het juiste adres. Onze ervaren recruiters hebben de kennis en het netwerk om de beste sales professionals te vinden die passen bij de cultuur en behoeften van jouw organisatie.

Als recruitmentbureau in de salessector bieden wij een breed scala aan diensten aan om onze klanten te helpen bij het vinden van de juiste kandidaten voor hun organisatie. Hieronder vindt u enkele van de belangrijkste diensten die wij aanbieden.

Onze werkwijze

Werving & Selectie

Wij bieden een uitgebreide werving en selectie dienst om de beste kandidaten voor uw organisatie te vinden. Onze ervaren recruiters zijn gespecialiseerd in de salessector en werken nauw samen met u om de juiste persoon voor uw specifieke functie te vinden.

Executive search

Voor senior posities bieden wij een executive search dienst waarbij we ons richten op het vinden van de juiste kandidaten met specifieke vaardigheden en ervaringen. Wij werken samen met u om uw organisatie te begrijpen en stellen een profiel op van de ideale kandidaat voor de functie.

Tijdelijk personeel

Wij begrijpen dat de salessector vaak behoefte heeft aan tijdelijk personeel. Wij bieden een pool van gekwalificeerde en ervaren kandidaten die beschikbaar zijn voor tijdelijke opdrachten of interim posities.

Assessments

Om ervoor te zorgen dat u de juiste kandidaat kiest, bieden wij assessments die kunnen helpen om de vaardigheden en persoonlijkheidskenmerken van een kandidaat te beoordelen. Deze assessments kunnen u helpen om een betere beslissing te nemen bij het kiezen van de juiste kandidaat.