Ontdek hoe wij talent en bedrijven samenbrengen

Het verhaal van REQRUIT

Bij REQRUIT begrijpen we dat werk méér is dan alleen een taak of functie; het moet resulteren in voldoening en geluk. Ons verhaal is geworteld in persoonlijke ervaring. We hebben van dichtbij meegemaakt hoe een mismatch in de werkomgeving het welzijn en de prestaties kan beïnvloeden. Met onze founding partner die afkomstig is uit de vastgoedsector en adviseurs die zelf ervaring hebben opgedaan in sales en IT, weten we wat er in de praktijk speelt en hoe belangrijk de juiste match is.

Onze missie bij REQRUIT is tweeledig: we streven ernaar de perfecte kandidaat voor uw organisatie te vinden, maar nog belangrijker is dat we een oprechte, persoonlijke connectie willen smeden tussen werknemer en werkgever. Een connectie waarbij geluk en professionele voldoening centraal staan.

Onze adviseurs komen zelf uit de werkvelden waarin ze rekruteren. Ze kennen de nuances, uitdagingen en behoeften omdat ze er zelf middenin hebben gestaan. Deze praktijkervaring maakt het verschil. Of u nu op zoek bent naar een professional in de zorg, logistiek, sales of IT, wij hebben de unieke inzichten en het netwerk om u snel en effectief te koppelen aan de juiste persoon.

Een sterke, oprechte relatie met onze klanten vormt de kern van een succesvolle werving. We verdiepen ons grondig in uw behoeften, bedrijfscultuur en waarden, zodat elke aanbeveling die we doen resoneert met wat u nodig heeft. En onze betrokkenheid stopt niet na de plaatsing. We blijven betrokken, ondersteunen en adviseren, want we geloven in het opbouwen van langdurige relaties.

Transparantie en open communicatie zijn voor ons bij REQRUIT vanzelfsprekend. Onze partners blijven continu op de hoogte van het wervingsproces en kunnen erop vertrouwen dat we efficiënt en doeltreffend te werk gaan.

Zoekt u een recruitment partner die uw taal spreekt, de markt door en door kent en die bovenal streeft naar werkgeluk bij elke plaatsing? Neem dan contact op met REQRUIT. Samen realiseren we uw wervingsdoelen.

Ons team


Kieshan Koesal

Kieshan Koesal

Founding partner

Craig Tjon-A-Meeuw

Craig Tjon-A-Meeuw

Adviseur IT

Samantha van Roon

Samantha van Roon

Adviseur Sales

Ilham H.

Ilham H.

Adviseur Sales

Angelina

Angelina

Adviseur Sales

Lees hier onze

Missie

Onze missie is om organisaties te helpen groeien en succesvol te zijn door het vinden van de beste professionals. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden door middel van effectieve en efficiënte werving en selectie. Ons doel is om ervoor te zorgen dat onze klanten de juiste mensen in dienst hebben om hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken. We willen ook de kandidaten helpen bij het vinden van hun droombaan en het realiseren van hun potentieel.

En lees hier onze

Visie

Onze visie bij REQRUIT is om de brug te slaan tussen werkgevers en werknemers, waarbij werkgeluk centraal staat. We geloven in het creëren van duurzame relaties die verder gaan dan een simpele 'match'. Door het verbinden van de juiste talenten met organisaties, streven we naar een werkomgeving waarin passie, voldoening en groei hand in hand gaan. Ons ultieme doel: een arbeidsmarkt waar iedereen met plezier en toewijding aan zijn of haar carrière bouwt.