Ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen helpen groeien

Neem contact met ons op

Contact

Bent u op zoek naar de beste kandidaten voor uw organisatie? Neem dan vandaag nog contact op met REQRUIT. Onze ervaren recruiters helpen u graag bij het vinden van de juiste kandidaten die passen bij de cultuur en behoeften van uw organisatie.

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die speciaal zijn afgestemd op uw organisatie en recruitmentbehoeften. Of u nu op zoek bent naar tijdelijke of vaste medewerkers, wij hebben de expertise en het netwerk om u te helpen bij het vinden van de juiste kandidaten.

Onze aanpak is gericht op kwaliteit en match, waarbij we niet alleen de vaardigheden van de kandidaat beoordelen, maar ook hun persoonlijkheid en culturele fit. Hierdoor zijn wij in staat om duurzame matches te creëren tussen kandidaten en uw organisatie.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van de beste kandidaten voor uw organisatie. Vul het contactformulier hieronder in of stuur ons een e-mail op info@re-qruit.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij kijken er naar uit om met u samen te werken!

Neem contact met ons op!

Mijn gegevens
Hier kunt u eventueel aangeven waarover het gaat.
Privacy
Door dit formulier te versturen geeft u ons toestemming voor het gebruik van de ingevulde gegevens voor het doel waarvoor deze in dit formulier worden gevraagd. U heeft natuurlijk het recht uw toestemming weer in te trekken.
Om spam tegen te gaan gebruiken we reCAPTCHA. De Google privacyvoorwaarden en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

ReQruit

Rivium Boulevard 156

2909LK Capelle aan den IJssel

info@re-qruit.nl

+31850041945